torstai 2. lokakuuta 2008

RAKASTAN MADONNIA!!!

Niinpä! Täytyy tunnustaa.... olen totaalisesti rakastunut madonniin! Niin patsaisiin kuin tauluihinkin..... Tanskalaistyyli on todella imaissut minut syövereihini!!!! Millaistahan sisustusta ajattelen vuoden tai kahden päästä? Kuukauden???? Entäpä sinä?






4 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Jotenkin päädyin tänne sinun blogiisi ja tosi kivoja juttuja täällä. Ihania Madonna-patsaita :-)

Sabuska kirjoitti...

Hauska huomata täällä blogistaniassa kuinka ihmisten tyylit vaihtuu nopeastikin. Meillä kesällä vaihtui romanttisempi tyyli sekalaiseen rannikkotyyliin, joka tuntuu oikein omalta. Madonnia olen monilla nähnyt ja ihaillut,jostain syystä ne eivät ole minun juttuni. Tällä hetkellä näin, huomisesta ei voi tietää ;-)

tinttarus kirjoitti...

Hurmaavan tyrmäävän ihania nuo MADONNA-patsaat!!

Mukavaa viikonloppua , sateestakin huolimatta:)

Villa Rose kirjoitti...

Olen tälläinen hamsteri kuten jo näistä madonnista näkee.,,,,
Aikansa kutakin..... Niissä vaan on sitä jotain !
Se on totta Sabuska, että on todella kiva seurata kun ihmisten tyylit ja muu sisustus muuttuu pienenkin ajan puitteissa,,, mielenkiintoista!!!

Minäkin aiemmin vuorasin joka paikan ruusuilla ja nyt tuli sitten se olotila, että liika ruusut ahdistavat... ja väri vaihtoon! Silti rakastan yli kaiken ruusuja ja niitä tulee olemaan jossakin muodossa aivan varmasti!
Totaalinen ruusun aika on jokseenkin ohi....toisinaan täytyy vain ihmetellä itseään kaiken maailman aivotusten välissä!
Olis ihana nähdä Sabuskan rannikkotyyliä!!!! JA teidän muidenkin tyylejä!! Joten tulen varmasti kyläilemään blogeissanne!!!

Ihanaa viikonloppua!!!