maanantai 5. lokakuuta 2009

Alakerran olkkarin pieniä projekteja

















Napsin näin aamutuimaan muutaman kuvan alakerran olkkarista. Joistain kuvista taisi tulla ehkä niinkuin hiukka tummia!!!! Joten älkää välittäkö..... Otetaan päivännäöllä vähän kirkkaampia :)))) Kuten kuvista huomaattekin muutos on vielä pikkaisen kesken! Laskarit odottavat valmistumistaan tai sitten verhokapat... vielä en ole sata varma kummat nyt laitan... Vitriinikaappikin odottelee viimeistelyä.. eli maalaamista ja koristelistojen laittoa... Mutta tämä värimaailma on se minun juttu sittenkin!! Vaikka valkoinen on todella kaunis ja harmooninen, siltikin minun sydän huusi väriä!! Jouluksi soffat saavat eriväriset päälliset ja jos olen ollut ahkera niin hyvällä tuurilla rokokoonojiksetkin ovat saaneet uudet päälliset! Tänään ratkeaa löytyykö tiettyä kangasta tarpeeksi vai ei... Olkkarin kun saan kondikseen niin seuraavaksi rustaan joko keittiön ja ruokaerkkerin ja sitten alakerrassa olevan nykyisen makkarimme, kunhan löydän just sen oikean värisen ja näköisen tapetin sängynpäätyseinälle tai sitten teen sängysysteemille jotain muuta!! Sängynpääty tms... se jää nähtäväksi:))))
Mutta värimaailma on kuitenkin vivahtaa punaiseen, kermaan, hiukka valkeaan, ruskeaan....
Jokos te olette suunnanneet ajatukset tulevaan jouluun??? Minä ainakin tunnustan jo kovasti miettineen tulevaa joulua! Muutama joululahjakin on jo plakkarissa paketointia vaille valmiina:)))) Ajattelin kerrankin olla ajoissa!
Mukavaa maanantaita kaikille sateesta huolimatta!!!!

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kaunista! Valkoinen on kaunis väri mutta meilläkin saa olla muita värejä... Ja toki jo jouluakin on mietitty :)

Ella Doukia kirjoitti...

Voihan! Miten upea koti!!! Tulisitko tännekin sisustamaan? :-)
Joulu kyllä kutittaa jo mielessä. Olemme molemmat joulun töissä. Lahjoja lähinnä olen alkanut katselemaan ja kortteja miettimään. En ole hirmuinen jouluihminen, mutta nautin tunnelmasta kyllä ja kodin koristeleminen on aina mukavaa. Viime joulun olin matkalla, joten vähän joutuu taas hakemaan asennoitumista... Kiireetön kotijoulu olisi ihana, mutta se on tässä ammatissa vain unelma.
Antoisia sisutushetkiä Juustolan remppaajalta koirineen ;-)