perjantai 27. marraskuuta 2009

Keittiön verhoja






Heissan taas pitkästä aikaa!!! Näin se aika on vaan vierähtänyt:))) Tässä yhtenä iltana vihdoin viimein innostuin ompelemaan verhot keittiön ikkunaan ja laittamaan laskaritkin paikoilleen..
Joulua kohti mennään ja jospa tänä viikonloppuna saisi tontut ja jouluvalot kaivettua varastojen kätköistä joulua odottelemaan:)))) Mukavaa viikonloppua kaikille!!!

5 kommenttia:

LENNU kirjoitti...

Heipsan!

Löysinpäs kauniin blogin! Ihastuttava koti. Tykkään ruusuista ja runsaasta sisustustyylistäsi.

Hyvää Itsenäisyyspäivää toivottaa Lennu Werannalla-blogista

Villa Rose kirjoitti...

Heippa!!!

Tervetuloa vaan piskuiseen blogiini;))))
Kiva kuulla, että joku tykkää minunkin tyylistäni!! Myönnän että se on välillä tosi hukassa!

Mukavaa joulun odotusta sinulle sekä mukavaa maanantaita!!!
Nyt tempaisen vastavierailulle sinun blogiisi!!

Terkuin
Anne

LENNU kirjoitti...

Hei Anne!

Kiertelin kauniissa kodissanne. Tykkään engl.takanraameista, ne on ihanat ja lintuhäkki aivan upea.

Ruusuista päivää sinulle terkuin Lennu

Sirkka kirjoitti...

Hei Anne ystäväin!

Enkös minä täällä ole käynytkään, koska en ole nähnyt näitä ihastuttavia keittiön verhojasi..ja verhotanko on aivan mahtava! Oletpa taitavasti ommelut nuo verhot, eikä ihan heti uskois, et on keittiöstä kysymys, kaunista,niinkuin sinulla aina on, minusta on ihanaa katsoa ja ihailla vähän erilaistakin, itsekkin olen miettinyt, että nyt täytyisi jotain muuta saada..oiskos se aloitettava sitten tyhjenttämisestä..jotta voisi sitten taas täyttää..ei vainekaan, pitempään olen miettinyt et ois kiva saada muutosta aikaa, mut kun olen jo elämäni aikana kaikkea kokeillut, niin mitä se voisi olla, enköhän jotain keksi kuitenkin, noh jää nähtäväksi, voipi olla, et mitään ei kuitenkaan tapahdu...no nyt tulee kuitenkin joulu ja aika kuluu sen hyöriessä ja sittenhän on pian vuosi 2010 piti oikein katsoa allakasta kuinkas nuo numerot kirjoitetaan,,meinasin ensin 2110 HI!

Voi hyvin ja jaksamisiin ystäväin!

Anonyymi kirjoitti...

Hi Anne..It's Abbie at Specialjays in Canada! Your home looks beautiful as always! Shoot me off an email and let me know how you are doing. Abbies@hotmail.com