tiistai 5. helmikuuta 2013

Remppaa pukkaa !!

Näin se on .. remppaa pukkaa =) Olen aloittanut erään kohteen remppaamisen ja tässä muutama kuva ennen ja jälkeen.... tosin jälkeen kuvatkaan eivät ole vielä lopullisia ennenkuin kaikki sisustusvärmeet, verhot ym. ym.härpäkkeet ovat päässeet paikoillensa...
Tässä vessassa puolipaneli saa vielä väriä pintaansa kuten kiviseinäänkin on suunnitteilla värimuutoksia ainakin.. laittelen sitten valmiita kuvia kun hommat on hanskassa ja hanskat hukassa ;)
Tässäpä pari kuvaa ennen rempan alkua: Jälkeen kuvat.
 Tapetti Laura Ashleyn Eaton Stripe Seaspray tapettia. Ensimmäinen vaihe pulkassa.. tapetti siis seinässä =) Seuraavana panelien kimppuun ! Tämän kohteen rempassa on tarkoitus mennä todella pienellä rahalla! Eli nyt puhutaan vain muutamasta sadasta eurosta. Huonekalut etsitään varastoista ym. käyttämättä niihin senttiäkään....
Sama sääntö pätee myös esim. verhoihin, mattoihin, astioihin... siis kaikkeen mahdolliseen =)
Jännä nähdä miten pitkälle päästään tässä kevätprojektissa nolla budjetilla !!
Tässä vaiheessa siis maalit ja tapetit nielevät ne sataset....... Tähän mennessä käytetyt remppaeurot tässä vessassa noin 45€, eli tapetin hinta.
Ja remppa jatkuu..............     =)

3 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Ihanan raikkaalta näyttää jo pelkällä uudella tapetilla ! Meidän yläkerran vessaan tehdään kans mahollisimman paljon käyttämällä vanhaa tuunattuna !

Irmastiina kirjoitti...

Kauniilta näytää!
Meillä menossa saunaremppa...:)

Villa Rose kirjoitti...

Heippa rakkaat!

Oon tismalleen samaa mieltä! Paljon kierrättämällä ja vanhasta romusta uutta luoden pääsee todella pitkälle =) Ihanaa kuulla teidän kevätrempoista!!!
Tsemppiä remppaa ja ollaan kuulosalla <3