torstai 26. huhtikuuta 2012

Kuvia sieltä täältä..... on jotain uutta ja jotain samaa vanhaa...


Pieniä otoksia sieltä täältä.... Sauna on saanut väriä pintaansa lauteita myöten, portaikon koristelistaus on saanut myös maalia pintaansa.. muutama huonekalu on saanut kodin meiltä... olkkarin raitaiset nojatuolit ja vitriini. Muutamia verhoja on ommeltu ja olkkarin pöytä on saanut myös uutta väriä pintaansa ja yläkerran kylppäri tapetit seinäänä =)...  Meidän makkari sai myös tapetit seinäänsä ja odottelee vielä pientä fiksausta....
Seuraavana työlistalla odotteleenkin kodarin että keittiön tapetointi sekä olkkariin olisi tarkoitus myös laitella lisää tapettia ja koristelistoja =) Ainakin näin olen suunnitellut... eri asia on se että miten paljon mieli muuttuu ennen sitä ;) Myös kirjastohuone sai samanlaisen raitatapetin pintaansa kuten olkkarikin aiemmin... Sekä keittiön leivinuunin ympäristö että olkkarista manttelitakan seinä sai vaaleampaa maalia pintaansa...Miljoona ajatusta, miljoona ideaa olisi päässä ja paperilla ! Piha ja kasvimaa odottelee myös ..... =) Kunhan ensin loput lumet sulaa ja maa kuivahtaa =) Tällaisia juttuja täällä on saatu aikaiseksi ja kuvia päivitän pian lisää =)







5 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa!!
Kauniita muutoksia ja hankintoja! Kuvia olisi katsellut lisääkin.:)
Mistä olet ostanut tuon kauniin tekstillisen maton?

Anne kirjoitti...

Heipparallaa! Kiva kuulla myös sinusta =) =) !!
Tuo tekstimatto on ihan hobby hallin kamaa=) Ja hyvällä lykyllä niitä on vieläkin heidän mallistossaan. eikä ollut pahan hintainenkaan... käys kurkkaa hobbarin sivuja =) Mukavaa päivää sinulle ja kaikille muillekin lukijoille =)

Mia kirjoitti...

No pitääpä käydä kurkkaamassa, näyttää kyllä niin kivalta! Kiitos ja oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua teille. Ihanaa olis jos pääsis viikonloppuna jo pihan kimppuun! :)

Anne kirjoitti...

Käy ihmees kurkkaamassa! Täällä on upea auringon paiste ja lumi on viittä vaille sulanut!! joten piha täältä tullaan =)

Hyvää viikonloppua sinulle myös =)

Jonna kirjoitti...

Melkein naapuri täällä kylässä. :) Ostin kirpparilta Kotivinkin Joulun 2011 ja tänään sitä selailin..Nuo aivan ihanat nojatuolinpäälliset herätti huomion ja lueskelin juttua, että löytyskö sieltä niitten ostopaikkaa..sitä ei löytyny, mutta selevis, että melekeen naapureita ollaan. =) Me asutaan noin seittemän kilsan päässä teiltä Kiiskilään päin. :) Tämmönen uus vaalia talo, näkyy tielle.
Ihana koti teillä! Ja niin unelma puutarhakin!

Jonna (jonna89.vuodatus.net)